Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Salat röstitud lillkapsa ja läätsedega

Argitoidud

Salat röstitud lillkapsa ja läätsedega

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
500 g Lillkapsaõisikud
Oliiviõli
Sool
Must pipar
Tüümian
1 dl (Kuivatatud) rohelised läätsed
50 g Rosinad
1 tk Punanne sibul
50 g Salatisegu
1 peotäis Ürdisegu: till, petersell, basiilik, murulauk, rosmariin
KASTE
100 g Jogurt
3 spl Külmpressoliiviõli
Värskelt pressitud sidrunimahl
Sool
Hakitud ürdisegu
1. Vala lillkapsas ahjuplaadile ja sega läbi soola-pipra, tüümiani ning sortsu oliiviõliga. Rösti 180 kraadi juures u 20 minutit.

2. Pane läätsed külma veega u 20 minutiks keema. Lisa keemise lõpufaasis ka pisut soola. Kurna.

3. Sega röstitud lillkapsas läätsede, rosinate ja hakitud ürtidega. Lisa salat ja puista peale õhukesed sibularõngad. Sega kaste ja nirista salatile.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga