Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Teistmoodi pitsa hapukapsa, peekoni ja köömnetega

Argitoidud

Teistmoodi pitsa hapukapsa, peekoni ja köömnetega

Tuuli Mathisen Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Pitsa ja hapukapsas tunduvad küll asuvat teineteisest valgusaastate kaugusel, kuid tegelikult ei takista miski korraldamast Eesti-Itaalia sõpruskohtumist speltajahust pitsapõhjal. Igati tore mõte, kooslus on uudne ja nauditav.

40-60 min

Retsept
1 pk Veski Mati Spelta pitsasegu
Tomatipasta
150 g Peekon
300 g Hapukapsas
2 tk Punane sibul poolratastena
200 g Riivjuust
Köömned
Värskelt jahvatatud must pipar
Värske petersell
3 pitsat

1. Valmista pitsatainas vastavalt pakendil olevale õpetusele. Tõsta kerkinud tainas jahusele pinnale ning jaga kolmeks. Vormi kolm ühesuurust pitsapõhja. Tõsta pitsapõhjad ahjuplaadile.

2. Määri pitsapõhjad tomatipastaga, laota sinna peale peekoniribad, hapukapsas koos sibulaga, puista kate üle riivitud juustuga ning raputa peale köömneid ning värskelt jahvatatud musta pipart. Küpseta 220-kraadises ahjus 10–15 minutit, kuni pitsapõhi hakkab pruunistuma ja juust on sulanud. Serveeri soojalt ja puista peale värsket peterselli.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga