Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ingverikrevetid rukolasalatiga

Argitoidud

Ingverikrevetid rukolasalatiga

Pille Enden Ingver
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
INGVERIKREVETID
2 spl Õli
1 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Punane tšillipiprakaun
2 spl Riivitud ingver
300 g Kooritud hiidkrevetid
RUKOLASALAT
100 g Rukolalehed
1 tk Suur õun
2 tk Avokaado
1 tk Laim
KASTE
0.5 spl Palsamiäädikas
1 tl Dijoni sinep
3 spl Oliiviõli
0.5 tl Pruun suhkur
0.5 spl Sojakaste, gluteenivaba
SERVEERIMISEKS
Palsamiäädikakreem
1. Haki küüslauk ja tšilli. Riivi ingver peene riiviga.

2. Sega kastmeained kausis. Lisa salatilehed ja sega läbi.

3. Viiluta avokaado ja õun ning piserda üle laimimahlaga.

4. Kuumuta pannil õli. Lisa küüslauk, tšilli ja ingver ning kuumuta 1 minut. Lisa pannile krevetid ja kuumuta, kuni värv muutub roosaks. Pööra ümber ja kuumuta ka teiselt poolt värvi muutumiseni. Maitsesta soolaga.

5. Tõsta taldrikule salatilehed, õuna- ja avokaadoviilud ning krevetid. Nirista peale palsamiäädikakreem.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga