Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mango-mandariini pokaalipasha laimiga

Argitoidud

Mango-mandariini pokaalipasha laimiga

Lia Virkus Kevadtoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge ja lahe pasha, mis sobib hästi lihavõttehommikusele rikkalikule peolauale. Kookoskoor annab maiusele mõnusa maitsenüansi ja vahukoor vajaliku kohevuse-õhulisuse. Kaunid kollased kompotipuuviljad lisavad laimiga segatuna õhulisust ja maitset veelgi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Kohupiimapasta
1 dl Rõõsk koor 35%
0.5 dl Tuhksuhkur
2 tl Vanillsuhkur
1 dl Kookoskoor
1 purk Mandariinikompott (312 g)
1 tk Küps mango (või mangokompott, 425 g)
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1. Tükelda mango kuubikuteks. Tõmba laimikoorest peeneid ribasid kaunistuseks, pressi laimist välja mahl ja kalla mangole. Lase maitsestuda, kuni valmistad ülejäänud magustoitu.

2. Vahusta vahukoor suhkrutega, sega hulka kohupiim ja kookoskoor, kõige lõpuks ka mangotükid ja enamik mandariinidest (osa jäta kaunistuseks kõrvale).

3. Tõsta pokaalidesse ning kaunista mandariinilõikude ja laimikooreribadega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes