Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kuldne kõrvitsa-kitsejuustusai hirsi- ja riisijahuga

Argitoidud

Kuldne kõrvitsa-kitsejuustusai hirsi- ja riisijahuga

Tuuli Mathisen Veski Mati
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Kuldne kõrvitsasai pakub põnevat ja väga mõnusat maitseelamust.

40-60 min

Retsept
3 dl Veski Mati Hirsijahu
2 dl Veski Mati Riisijahu
1 tl Sooda
2 tl Küpsetuspulber
1 spl Mesi
Sool
1 tk Muna
0.5 dl Päevalilleõli
2.5 dl Maitsestamata jogurt
150 g Pehme tükkideks murtud kitsejuust
3 dl Peenelt riivitud kõrvits
Värskelt hakitud tüümian
Kõrvitsaseemned
1 päts

1. Sega jahud, sooda, küpsetuspulber ja sool. Klopi teises kausis muna lahti, lisa sinna jogurt, õli, riivitud kõrvits ning mesi. Sega kõik läbi ja ühenda siis kuivaineseguga. Lisa murendatud kitsejuust ja hakitud tüümian.

2. Kalla tainas võiga määritud leivavormi, puista peale kõrvitsaseemneid ja küpseta 170–180-kraadises ahjus 50–60 minutit. Küpsust kontrolli tikuga. Jahuta umbes 5 minutit vormis ja kalla siis sai jahutusrestile.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga