Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aasiapärane kauss

Argitoidud

Aasiapärane kauss

Mari-Liis Ilover Tervis Pluss
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Särtsakas kausitäis, milles kõik koostisained omal kohal. Lihtne, kiire ja maitsev!
Retsept
portsjonile
50 g Veisehakkliha
4 tk Brokoliõisik
0.5 tk Porgand
50 g Keedetud pruuni riisi nuudlid
1 spl Seesamiseemned
Värske koriander
Sool
Must pipar
KASTE
1 spl Värskelt pressitud laimimahl
0.5 tk Tšillihelbed
1 tl Seesamiõli (soovi korral)
1 spl Sojakaste, gluteenivaba
1. Sega kastmeks kokku sojakaste, laimimahl, tšillihelbed ning soovi korral ka seesamiõli. Jäta kaste ootele.

2. Prae veisehakkliha pannil küpseks, selleks kulub 2–3 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lase vesi kastrulis keema ja blanšeeri brokoliõisikuid minuti jagu. Nõruta. Riivi või ribasta porgand.

3. Jaota kaussi pruuni riisi nuudlid, hakkliha, brokoliõisikud ja porgand. Puista köögiviljadele seesamiseemneid. Nirista toidule kastet ja kaunista koriandrilehtedega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes