Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rabarber mandlikatte all

Argitoidud

Rabarber mandlikatte all

Merrit Kiho Jaanipäevatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
Vaatamata külmale kevadele, saab esimesi rabarberipikukesi juba napsamas käia. Selle rootslastelt pärit retsepti puhul võlub tegijat ka veel üle kõige lihtsus. 

40-60 min

Retsept
portsjonile
150 g Toasoe või
3 dl Kaerahelbed
3 dl Mandlijahu
1 dl Toorsuhkur
TÄIDIS
3 tk Priske rabarber
2 tl Jahvatatud kardemon
2 tl Jahvatatud ingver
1 tl Toorsuhkur
Või
1. Sega või, kaerahelbed, mandlijahu ja suhkur puruseks tainaks.

2. Viiluta rabarber ja pruunista seda suhkru, kardemoni ja ingveriga pisut võis.

3. Vala segu küpsetusvormi ja pudista peale tainas. Küpseta 175kraadises ahjus 35–40 minutit. Lase jahtuda ja serveeri soovi korral jäätisega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga