Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Beebispinati-kurgisalat

Argitoidud

Beebispinati-kurgisalat

Lia Virkus Kurk
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
1 pk Beebispinat
1 tk Pikk kurk
1 tk Punane sibul
3 spl Meelepärased pannil röstitud seemned (päevalille-, kõrvitsa-, seesami- vmt)
KASTE
4 spl Extra virgin oliiviõli
2 spl Valge palsamiveiniäädikas
1 tl Suhkur
Sool
300 g Peale feta või mozzarella
1. Sega kokku kastmeained.

2. Lõika sibul õhukesteks rõngasteks ja kurk piklikeks kangideks. Sega kastmega ja jäta salati valmistamise ajaks maitsestuma.

3. Pane beebispinatilehed 5 minutiks külma vette, soovitatavalt koos paari jääkuubikuga ‒ siis muutuvad spinatilehed meeldivalt krõmpsuks.

4. Nõruta spinat käte vahel ja tõsta vaagnale. Laota peale sibul ja kurk ning sega kätega läbi. Laota peale juustukuubikud, puista üle seemnetega ja serveeri kohe.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes