Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kaerahelbepuder kookospiima ja oliiviõliga

Argitoidud

Kaerahelbepuder kookospiima ja oliiviõliga

Britt Paju Taimsed argiroad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Tegelikult täiesti harilik kaerahelbepuder, mis saab paari väikse lisandiga hoopis teistsuguse iseloomu. Retsepti saab kohandada nii soolase kui magusa hommikupudru austajatele.
Retsept
5 dl Vesi
2 dl Täisterakaerahelbed
0.5 dl Kookospiim
2 spl Oliiviõli
1 spl Tšiiaseemned
Lase vesi keema, lisa kaerahelbed. Keeda vaiksel tulel kaane all 10 minutit, kuni helbed on pehmed. Maitsesta kookospiima, oliiviõli ja soolaga. Serveerimisel vala peale pisut kookospiima, oliiviõli ja tšiiaseemneid. Kui armastad magusamat putru, siis ole soolaga tagasihoidlik ning serveeri putru banaaniviilude, meelepäraste marjade ja sortsu agaavisiirupiga. Tšiiaseemneid puista pealegi.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga