Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kihiline purgisalat

Argitoidud

Kihiline purgisalat

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Purgisalat on värviline, tervislik ja maitsev ning sisaldab rohkelt valku. Soovi korral võid selle eelmisel päeval valmis teha.

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Kikerherned
200 g Brokoliõisikud
200 g Keedetud kinoa
160 g Mais
160 g Herned
160 g Viigimarjaviilud või riivitud porgand
120 g Röstitud kõrvitsaseemned
120 g Riivitud parmesan
100 g Spinat
KASTE
50 ml Oliiviõli
2 spl Punaveiniäädikas
2 tk Purustatud küüslauguküüs
Jahvatatud meresool
1. Sega kastmeks kokku kõik selle koostisosad.

2. Tõsta salati komponendid purki järgmiselt: pane igasse purki veidi kastet, sinna peale laota kihiti kikerherned, brokoliõisikud, kinoa, mais, herned, porgand, seemned, parmesan ja spinat.

3. Enne söömist võid purki raputada!

Hea teada!
Ükskõik millist purgisalatit sa teed, alusta salati purki panemist kastmest. Seejärel tõsta purki veerikkad köögiviljad ja üles jäta kuivemad koostisosad.

Soovitus!
Kinoa asemel kasuta keedetud kruupe, tähepastat või kuskussi. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes