Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sügavkülmutatud boršisegu

Argitoidud

Sügavkülmutatud boršisegu

Tuuli Mathisen Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Supp, mis talvel valmib minutitega.
Retsept
400 g Toores peet tükeldatuna või riivitud
300 g Peakapsas - ribadeks tükeldatuna
200 g Porgand - tükeldatuna või riivituna
50 g Tükeldatud seller
1,5 liitrit

1. Blanšeeri esmalt peet, kapsas, porgand ja seller. Selleks kuumuta soolaga maitsestatud vesi keemiseni ning tõsta viljad sinna sisse. Keeda kolmneli minutit. Kurna sõelal ja jahuta külma vee all. Tõsta säilituskarpidesse ning külmuta kohe.

2. Jaota aedviljad täpselt nii suurtesse pakenditesse, kui palju ühe supiteo jaoks vaja läheb. Väike pere ja väikesed karbid-pakid, suur pere ja suuremad.

3. Supi valmistamise jaoks hauta esmalt hakitud sibulat rasvaines, kalla siis juurde aedvilja- või lihapuljong ja sügavkülmutatud boršisegu. Kui soovid, lisa ka tükeldatud kartulit ning soovi korral liha ja keeda supp valmis. Maitsesta vähekese veiniäädika ja suhkruga. Serveerides lisa hakitud ürte ning hapukoort.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga