Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seafileemedaljonid peekoni ja salveiga

Argitoidud

Seafileemedaljonid peekoni ja salveiga

Kersti Rea Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Rasvavaene sisefilee kipub tihtipeale kuivaks jääma. Lihatüki ümber keeratud peekoniriba annab veidi mahlasust ning salveilehed maitsenüanssi. Kõrvale serveeri praetud suvesibulaid.
Retsept
2 tk Sea sisefilee
180 g Ameerika peekon
1 peotäis Salveilehed
200 g Suvised sibulad, millel on rohelised sabad taga
Või
2 tk Rosmariinioks
Õli
Soolahaelbed
Must pipar
1. Lõika filee paksudeks ketasteks. Keera igale kettale peekoniriba ümber ning sellele peale veel salveilehed. Kinnita nööriga.

2. Lõika sibulad vastavalt suurusele kaheks või neljaks. Prae kuumal pannil kerge pruunistumiseni ja tõsta kõrvale.

3. Lisa pannile või ja rosmariinioksad, järelejäänud salveilehed ning lihakettad. Prae liha kiirelt õlis mõlemalt poolt. Ära üle küpseta, siis läheb liha tuimaks. Maitsesta soolahelveste ja värskelt purustatud pipraga. Serveeri koos praetud sibulatega.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana