Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Korea kurgisalat

Argitoidud

Korea kurgisalat

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Idamaise hõnguga kurgisalat tundub natuke enamat kui lihtsalt kurgisalat. Kusjuures pikemalt seistes läheb maitse isegi paremaks.
Retsept
portsjonile
600 g Väike kurk
2 spl Riisiäädikas
2 spl Seesamiõli
1 tl Sool
1 spl Pruun suhkur
Cayenne pipar
2 tk Rohelise sibula vars
4 tk Küüslauguküüs
2 spl Seesamiseemned
2 sl Sojakaste, gluteenivaba
Koori kurgid ja viiluta õhukeselt. Sega sojakaste, äädikas, seesamiõli, sool, suhkur ja Cayenne’i pipar. Lisa kurk, õhukeselt viilutatud roheline sibul (nii roheline kui ka valge osa), purustatud küüslauk ja seesamiseemned. Sega läbi ja lase vähemalt 1 tund või kuni 2 päeva maitsestuda

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga