Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Toortatrapuder maasikatoormoosiga

Argitoidud

Toortatrapuder maasikatoormoosiga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suvehommikul saab maitsva ja tervisliku pudru valmis ka ilma keetmata. Siiski tuleb seda ette planeerida ja toortatratangud õhtul vette likku panna. Tatar on tangude kuninganna, sisaldab rohkelt B-rühma vitamiine ja rauda.
Retsept
portsjonile
1.5 dl Toortatar
1 tk Banaan
1 tk Pirn
3 tk Dattel
1 tl Kookosõli
1 tl Vanillsuhkur
1. Pane sõelal loputatud tatratangud ööseks vette likku, kalla vett vaid 1 cm rohkem sellest, et tangud oleksid kaetud.

2. Toorpudru valmistamiseks läheb tatar koos leotusveega blenderisse või köögikombaini, lisa ka muud ained ja sega ühtlaseks. Serveeri kausikestes koos toormoosi ja maasikatega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes