Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvine panniroog

Argitoidud

Suvine panniroog

Kristina Efert Tomat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Triin Raa

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Tomatid
200 g Suvikõrvits
100 g Valge paprika
5 spl Hapukoor
Hakitud maitseroheline (till, petersell, basiilik)
Sool
Must pipar
400 g Kvaliteetsed sardellid või grillvorstid
Taimeõli
1. Kuumuta pannil supilusikatäis taimeõli. Lõika vorstid ketasteks ja pruunista pannil. Samal ajal lõika suvikõrvits, tomatid, kurk ja paprika suuremateks tükkideks. Kui pannile on vorstide praadimisest tekkinud liigset rasva, vala see ära.

2. Seejärel lisa praetud vorstile aedviljad ja kuumuta läbi. Viimasena vala juurde hapukoor ja kuumuta veel umbes 5 minutit. Puista peale hakitud ürdid ja serveeri värskete keedukartulitega.

KOMMENTAARID

Tiina 19.juuli 2018 21:25
Koostisosade hulgas pole kurki kirjas, aga tegemisõpetuses on.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana