Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Klassikaline pasta carbonara

Argitoidud

Klassikaline pasta carbonara

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Klassikaline pasta carbonara ja värskelt jahvatatud Tellicherry must pipar- parim kombinatsioon!
Retsept
portsjonile
500 g Spagetid
150 g Peekon, 2 cm ribadeks lõigatud
4 tk Muna
1 dl Rõõsk koor 35%
2 dl Parmesan, riivitud
70 g Rukola
2 näpuotsatäit Santa Maria Tellicherry must pipar
0.5 tl Santa Maria sool
1. Keeda spagetid pakendil oleva juhise järgi.

2. Kuumuta pann ja prae peekonit u 6 minutit.

3. Klopi munad, koor, parmesani juust, sool ja pipar kausis ühtlaseks seguks.

4. Nõruta pasta ja vala see pannile peekoni peale, lisa munasegu ning sega omavahel. 5. Serveeri taldrikul koos rukolasalatiga. Lisa serveerides pastale veel üks munakollane ja kaunista hakitud peterselliga.


Hea teada!

Klassikaline pasta carbonara saab oma viimase lihvi üksnes munast ja juustust valminud segust, mida saad maitsestada. Koore lisamine segusse teeb roa valmistamise lihtsamaks, et muna kohe kuuma pasta sees tükki ei tõmbaks, ja seetõttu, on selle lisamine väga levinud. 

KOMMENTAARID

Regina 22.juuli 2017 17:32
Proovisin seda teha kokanduse tunnis. Koor sobis sinna suurepäraselt. Hea ja maitsev.
Gerli 19.juuli 2017 22:03
Klassikalises carbonaras ei käi koor
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga