Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega

Argitoidud

Hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Mõnus koorene ja ergas hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega, kus küpsust ja tulisust lisab jahvatatud must pipar.
Retsept
portsjonile
1 tk Sibul, hakitud
2 tk Küüslauk, purustatud
2 sl Rapsiõli
600 g Rohelised herned, külmutatud
7 dl Vesi
2 tk Köögivilja puljongikuubik
2 dl Hapukoor
0.5 tl Santa Maria jahvatatud must pipar
1.5 tl Santa Maria sool
SERVEERIMISEKS
4 tk Muna, keedetud
2 viilu Sai, kuubikuteks tükeldatud
2 sl Või
1. Kuumuta pannil õli, prae sibul ja küüslauk.

2. Lisa herned, vesi ja puljongikuubikud. Keeda tasasel tulel 3 minutit. Vala saadud segu blenderisse ja püreesta kõik ühtlaseks.

3. Lisa hapukoor ja sega hästi läbi. Maitsesta soola ja musta pipraga.

4. Sulata pannil või ja prae saiakuubikuid, kuni need on kaunilt kuldkollased.

5. Serveeri suppi keedumuna ja saiakuubikutega. Garneeri paari hernega.

KOMMENTAARID

Mai 20.juuli 2017 19:59
Kirjeldusest on puudu püreestamine, samuti on 3. punktiks juba kõik ained kokku segatud ning herned ja puljong tuleks vast koos sibula ja küüslauguga potti panna, mitte pannile.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga