Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Meloni ja fetajuustu salat mündi ja roseepipraga

Argitoidud

Meloni ja fetajuustu salat mündi ja roseepipraga

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Roseepipra aromaatne magus maitse sobib suurepäraselt juustu ja puuviljadega.
Retsept
portsjonile
2 dl Kinoa
500 g Lillkapsas, õisikuteks tükeldatud
4 sl Oliiviõli
0.5 sl Santa Maria sool
1 tk Väike Cantaloupe-melon, 2 cm kuubikuteks tükeldatud
2 tl Kuivatatud münt
70 g Beebispinat
2 tk Avokaado, viilutatud
1 tk Väike punane sibul, õhukeseks viilutatud
300 g Feta, 2 cm kuubikuteks tükeldatud
2 tl Santa Maria roseepipar, purustatud
1. Eelkuumuta ahi 200 °C-ni. Keeda kinoa pakil oleva juhendi järgi.

2. Lisa lillkapsa õisikud ahjuvormi, piserda 2 sl oliiviõliga ja raputa üle ½ spl soolaga. Küpseta ahjus u 20 minutit.

3. Sega suurel taldrikul omavahel köögiviljad ja melon. Lisa lillkapsas ja kinoa,  puista peale fetajuust ning piserda 2 sl oliiviõliga. Kaunista mündi ja purustatud roseepipraga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga