Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Valge kala parmesanipaneeringus

Argitoidud

Valge kala parmesanipaneeringus

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Krõbedad ja mahedamaitselised kalapalad on laste lemmikud. Prae neid kuumal pannil lühikest aega. Nii jäävad kalad mõnusalt mahlased.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Küüslauguküüs
1 punt Petersell
1.5 dl Riivitud parmesan
1.5 dl Riivsai
1 tk Suur valge kala filee (või 4 väikest)
40 ml Oliiviõli
Sool
Must pipar
4 spl Sinep
Oliiviõli praadimiseks
1. Pane ahi 170 kraadi juurde soojenema.

2. Haki peenelt küüslauk ja petersell. Pane need kaussi ja sega kokku riivitud parmesani ja riivsaiaga.

3. Hõõru kalafileed sisse soola, pipra, õli ja sinepiga.

4. Kasta kala paneeringusse ja küpseta kuumal pannil üks minut mõlemalt poolt, kuni kala on kuldpruun.

5. Tõsta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta neid 170kraadises ahjus viis minutit.

HEA TEADA!
Võid kala pannil ka lõpuni praadida. Sel juhul pruunista fileesid keskmisest pisut kõrgemal kuumusel umbeskaks minutit mõlemalt poolt.

KOMMENTAARID

Kai 19.aug 2018 17:25
Ilus puhas valge kala tuli pannilt ära, paneering jäi kõik maha. Küllap peaks enne kala kartulitärklisesse või muna-jahusegusse kastma. Kahju.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes