Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Krõbedas kaeraklii-parmesanipaneeringus kanafileed

Argitoidud

Krõbedas kaeraklii-parmesanipaneeringus kanafileed

Tuuli Mathisen Veski Mati
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Krõbeda kooriku ja mahlase sisuga kanafilee ei jäta kedagi külmaks. Kasuta riivsaia asemel paneerimise asemel kliisid ja parmesani. Lisaks mõnusale maitsele on see ka tavapärasest oluliselt tervislikum paneering.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Suur kanafilee
1 tk Lahtiklopitud muna
2 dl Veski Mati Kaerakliid
50 g Riivitud parmesan
Sool
Must pipar
Praadimiseks või
1. Poolita kanafileed horisontaalselt nii, et saad neli õhukest viilu. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Sega omavahel kaera- või nisukliid, riivitud juust ning veidi soola ja pipart. Kasta fileed lahtiklopitud muna sisse ja suru siis klii juustupurusse. Suru nii palju paneeringut kanale külge, kui vähegi jääb.

2. Kuumuta pannil õli või õli ja või segu keskmisele kuumusele ja prae paneeritud kanafileesid mõlemalt poolt paar minutit, kuni paneering on kuldne ja krõbe ning filee keskelt läbi küpsenud. Serveeri kuumalt koos meelepärase kastmega ja paku juurde salatit või köögivilju.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga