Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kreemised suvikõrvitsanuudlid

Argitoidud

Kreemised suvikõrvitsanuudlid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suvikõrvitsanuudleid saad valmistada kas mandoliin- või mõne muu jämeda riiviga või lõika suuremast suvikõrvitsast pikkupidi 4–5 mm viilud ja neist omakorda 4–5 mm ribad. Nuudlite lõikamine ongi selle roa puhul kõige aeganõudvam tegevus.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 viilu Vinnutatud sink (nt Parma sink)
200 g Tomatikaste
150 g Mascarpone või maitsestamata toorjuust
600 g Suvikõrvitsanuudlid
Serveerimiseks basiilikulehed
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
1. Rebi sink ja basiilikulehed ribadeks. Pruunista sink väheses õlis ja tõsta pannilt ära.

2. Sega tomatikaste ja mascarpone, maitsesta soola-pipraga, pane pannile ja kuumuta läbi.

3. Lisa suvikõrvitsanuudlid ja kuumuta 2–3 minutit või kuni nuudlid on pehmed. Tõsta taldrikutele, pane peale sinki ja basiilikulehti.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga