Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kreemised suvikõrvitsanuudlid

Argitoidud

Kreemised suvikõrvitsanuudlid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suvikõrvitsanuudleid saad valmistada kas mandoliin- või mõne muu jämeda riiviga või lõika suuremast suvikõrvitsast pikkupidi 4–5 mm viilud ja neist omakorda 4–5 mm ribad. Nuudlite lõikamine ongi selle roa puhul kõige aeganõudvam tegevus.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 viilu Vinnutatud sink (nt Parma sink)
200 g Tomatikaste
150 g Mascarpone või maitsestamata toorjuust
600 g Suvikõrvitsanuudlid
Serveerimiseks basiilikulehed
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
1. Rebi sink ja basiilikulehed ribadeks. Pruunista sink väheses õlis ja tõsta pannilt ära.

2. Sega tomatikaste ja mascarpone, maitsesta soola-pipraga, pane pannile ja kuumuta läbi.

3. Lisa suvikõrvitsanuudlid ja kuumuta 2–3 minutit või kuni nuudlid on pehmed. Tõsta taldrikutele, pane peale sinki ja basiilikulehti.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes