Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Meie pere lemmik-gazpacho

Argitoidud

Meie pere lemmik-gazpacho

Paula Särekanno Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: viljar Särekanno
Gazpacho sobib hästi kergemaks eineks või eelroaks. Lihtsasti valmiv supp võtab aega vaid umbes 15 minutit, erilisi oskusi ei nõua ning oma ilusa nime ja hõrgu maitsega toob kindlasti kiidusõnad sööjatelt!
Retsept
portsjonile
400 g Tomatipüree
400 g Kooritud konservtomatid
2 tk Paprika
100 g Värske kurk
100 g Värske basiilik
1 tk Tšilli
2 tk Küüslauguküüs
2 viilu Rukkileib
3 spl Oliiviõli
2 spl Punaveiniäädikas
Sool
Must pipar
Lõika leivalt ära ääred ning immuta leiba tomatipüreega. Puhasta ja tükelda köögiviljad. Aseta järjest kõik koostisained köögikombaini, viimasena lisa leivatükid ning purusta, kuni moodustub ühtlane supp. Maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa basiilikut. Sega hoolikalt läbi ning serveeri suppi külmalt röstleivaga.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana