Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Espresso-šokolaadikook

Argitoidud

Espresso-šokolaadikook

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
250 g 56% šokolaad (nt Bitter)
170 g Või
180 g Tume roosuhkur
150 g Metspähklid
1 dl Kange kohv
5 tk Muna
Meresool
GLASUUR
0.5 dl Kange kuum kohv
100 g 50% šokolaad
1. Sulata potis või, lisa suhkur ja sega, kuni see on lahustunud. Võta pott tulelt ning lisa tükeldatud šokolaad. Lase pisut jahtuda ja jahvata niikaua köögikombainis pähklid. Lisa šokolaadisegule kohv ja vispelda ükshaaval hulka munad. Lisa pähklijahu ja sool ning sega ühtlaseks.

2. Küpseta küpsetuspaberiga vooderdatud 28 cm läbimõõduga vormis 170 kraadi juures 45 minutit.

3. Glasuuri valmistamiseks vala kuuma kohvi sisse peeneks hakitud šokolaad, sega ja lase pisut jahtuda, et segu pakseneks. Kalla jahtunud koogile ja serveeri.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga