Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tallekarree röstitud köögiviljadega

Argitoidud

Tallekarree röstitud köögiviljadega

Pille Enden Sügistoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hõrgust lambalihast ja sügisestest värsketest köögiviljadest saab suure plaaditäie parimat ahjurooga. Köögiviljad vali muidugi oma maitse järgi.

üle 60 min

10 minutit + 45 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
4 tk Kartul
2 tk Porgand
2 tk Punane sibul
1 tk Keskmine suvikõrvits
2 tk Paprika
Oliiviõli
Tüümian
Mündilehed
Sool
Must pipar
8 lõiku Tallekarree
1. Koori kartulid, porgandid ja sibulad. Lõika kartulid ja porgandid suuremateks tükkideks. Poolita paprikad ja eemalda seemned. Lõika suvikõrvits jämedamateks viiludeks, paprika suuremateks tükkideks ja sibulad sektoriteks.

2. Pane köögiviljad ahjuplaadile, nirista peale õli ja raputa soola ja pipart. Küpseta 220-kraadises ahjus 25 minutit.

3. Tõsta plaat ahjust välja ja pane sellele juurde lambalihalõigud. Raputa peale soola ja pipart ning hakitud ürdid. Küpseta 10 minutit, keera siis kotletid ümber ja küpseta veel 10 minutit.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga