Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vietnamipärane ananassi-sealihavokk

Argitoidud

Vietnamipärane ananassi-sealihavokk

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
500 g Seafilee
2 spl Õli
250 g Pärlsibulad
2 tk Porgand
200 g Hiiina kapsa pea
500 g Värske ananass
KASTE
0.5 dl Hele sojakaste
0.5 dl Vesi
2 tl Seesamiõli
1 tl Tärklis
KAUNISTUSEKS
Seesamiseemned
SERVEERIMISEKS
Basmati- või jasmiiniriis
1. Viiluta sea sise- või välisfilee ribadeks ja pruunista vokkpannil (või tavalisel suurel pannil) pooles koguses õlis. Tõsta taldrikule ootele.

2. Ribasta Hiina kapsas, koori porgandid ja ribasta. Koori ananass ja tükelda. Kuumuta vokkpannil porgandeid 5 minutit õlis kogu aeg segades. Lisa Hiina kapsas, ananass, pärlsibulad ja seafilee. Sega kastmeained ja kalla pannile, kuumuta keemiseni.

3. Puista üle seesamiseemnetega ja pigista laimisektoritest mahla peale. Serveeri basmati- või jasmiiniriisiga.

KOMMENTAARID

Rein 21.märts 2018 18:28
Tegin, ei mekkinud
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes