Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud

Minestroone kikerhernestega

Kertu Lukas Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Oskari Värä
Retsept
portsjonile
1 spl Oliiviõli
1 tk Keskmine sibul
2 tk Varselleri vars
2 tk Porgand
3 tk Küüslauguküüs
2 spl Tomatipasta
400 g Purustatud tomatid
1 l Köögiviljapuljong
200 g Pasta
400 g Vedelikust nõrutatud kikerherned
1 tl Kuivatatud pune
1 peotäis Lehtkapsas
Sool
Must pipar
Parmesan
1. Kuumuta kastrulis oliiviõli keskmisel kuumusel ning lisa hakitud sibul, seller ja porgandid. Hauta umbes 5 minutit. Lisa küüslauk, seejärel tomatipasta, purustatud tomatid ja köögiviljapuljong ning pune.

2. Lase supil keema tõusta ja keeda madalal kuumusel umbes 20 minutit. Lisa kikerherned ja pasta. Keeda, kuni pasta on peaaegu pehme – umbes 10 minutit – ning kõige lõpuks lisa supile lehtkapsas. Eemalda kuumuselt, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri koos parmesanist tõmmatud õhukeste laastudega.

KOMMENTAARID

Mamma 12.märts 2018 12:12
Supp on väga maitsev. Lehtkapsa puudumise tõttu kasutasin spinatit ja see sobis väga hästi. Ainuke asi, mis siin retseptis on väga kahtlane, on pasta kogus. Mina kasutasin niitnuudleid ja sain juba kuiva pasta kogust vaadates aru, et 200 g on liig mis liig. Kasutasin umbes 50 g pastat ja ka seda tundus ausalt öeldes palju olevat. Soovitan kasutada 30 g väikest pastat.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga