Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Täidetud paprikad ja tomatid

Argitoidud

Täidetud paprikad ja tomatid

Kertu Lukas Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Oskari Värä
Väherasvane
Gluteenivaba
Veganitele
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Laktoosivaba
Rauarikas
Retsept
portsjonile
5 tk Suur paprika
5 tk Suur tomat
200 g Täisterariis
0.5 dl Soovi korral kuldsed rosinad
6 spl Mandlilaastud
60 ml Oliiviõli
1 peotäis Värske piparmünt
1 peotäis Värske petersell
1 tk Punane sibul
3 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Tšillihelbed
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Keeda riis. Pese tomatid ja paprikad ning lõika neil pealt ära 1–2 cm kaas. Eemalda seemned. Määri tomatid ja paprikad õliga ning maitsesta seest ja väljast soolapipraga.

2. Haki rosinad veidi väiksemaks, tükelda sibul ning küüslauk ja sega koos mandlilaastudega riisi hulka. Lisa hakitud maitseroheline ning maitsesta segu soola, pipra ja tšillihelvestega.

3. Täida paprikad ja tomatid riisiseguga ning aseta peale äralõigatud kaaned. Pane umbes 20 minutiks ahju. Sobib hästi nii eel- kui ka põhiroana serveerimiseks koos omatehtud tomatikastmega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes