Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hakkliha-köögiviljahautis

Argitoidud

Hakkliha-köögiviljahautis

Mari-Liis Ilover Tervis Pluss
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Rasvavaesest veisehakklihast ja värvilistest köögiviljadest panniroog on toekas ja toitev eine. Pasta keeda hautise valmimise ajal.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Roheline paprika
1 tk Punane paprika
1 tk Väike suvikõrvits
400 g Veisehakkliha
1 purk Hakitud konservtomatid
1 tl Pruun suhkur või agaavisiirup
1 spl Kuivatatud ürtide segu (nt tüümian , basiilik, estragon)
Värsked ürdid
Oliiviõli praadimiseks
Sool
150 ml Vesi
1. Haki sibul ja küüslauk. Prae koos hakklihaga pannil õlis klaasjaks. Tükelda paprikad ja suvikõrvits, tõsta pannile ja kuumuta läbi. Sega hulka konservtomatid koos vedelikuga ja lisa veel pool konservipurgitäit vett.

2. Maitsesta suhkru, soola, pipra ja kuivatatud maitsetaimedega. Hauta vaiksel kuumusel 20 minutit. Kaunista valmis roog värskete ürtidega. Serveeri keedetud kartulite või täisterapastaga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga