Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Toortatra-kapsaroog lõhega

Argitoidud

Toortatra-kapsaroog lõhega

Mari-Liis Ilover Tervis Pluss
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Väge täis kodumaine toortatar sobib suurepäraselt putrudesse, hautistesse, müslidesse ja mujalegi. Panniroog kapsa ja lõhega valmib lihtsalt ja kiiresti ning viib keele alla.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 dl Vesi
1 dl Toortatar
1 tk Sibul
1 tk Küüslauguküüs
0.25 tk Kapsapea
300 g Lõhe
2 spl Oliiviõli
1 spl Või
4 spl Hakitud till
Sool
Must pipar
1. Lase vähese soolaga maitsestatud vesi keema. Lisa tatar ja keeda 10–15 minutit, kuni vedelik on tatrasse imbunud ja terakesed pehmenenud.

2. Haki sibul ja küüslauk, ribasta kapsas. Tükelda lõhe. Kuumuta pannil õlis ja võis sibulat ja küüslauku u 5 minutit. Lisa kapsas ja kuumuta aeg-ajalt segades u 15 minutit, kuni kapsas on peaaegu pehme. Pane pannile keedetud toortatar ja lõhe. Kuumuta segades kõik koos korralikult läbi, kuni kala on küps. Lisa hakitud till, maitsesta soola ja pipraga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga