Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ühe poti pasta lillkapsa ja oliividega

Argitoidud

Ühe poti pasta lillkapsa ja oliividega

Britt Paju Taimsed argiroad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
See pasta valmib nagu nõiaväel ja soovib vastutasuks vaid pisut tähelepanu. Katseta julgelt erinevate koostisainetega: näiteks lillkapsa asemel võid suurendada tomatite kogust ja asendada peterselli basiilikuga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Spagetid
7 dl Kuum vesi
5 tk Küüslauguküüs, hakitud
8 tk Mustad oliivid, hakitud
2 tk Tomat, tükeldatud
1 spl Kapparid
10 cm Porru, viilutatud
200 g Lillkapsaõisikud
1 tl Sool
3 spl Oliiviõli
1 spl Hakitud petersell
Riivitud parmesan
1. Pane kõik koostisosad, välja arvatud parmesan, suuremale sügavamale pannile või laiemasse potti. Lase potitäiel suuremal kuumusel keema tõusta ja asu komponente segama. Kõige parem on selleks kasutada kööginäpitsaid või -tange.

2. Sega pidevalt umbes 10 minuti jooksul, kuni vesi on aurustunud ja pasta parajalt pehme. Puista peale parmesani ja hakitud peterselli ning serveeri.

KOMMENTAARID

Maarja 16.veeb 2018 12:23
Kuidagi ei tulnud välja. Maitsekombinatsioon jäi väga veider.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga