Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Salzburgi vorstisupp

Salzburg uhkustab oma ajaloolise vorstisupiga, mis on tänapäevani populaarne. Valmista seda suur potitäis, et jaguks kohe mitmeks päevaks.

üle 60 min

3 tundi + üleöö külmas

Retsept
portsjonile
1 kg Supiliha puljongi valmistamiseks
4 l Vesi
1 tk Sibul
5 tk Porgand
0.25 tk Juurseller
1 tk Küüslauguküüs
2 tk Loorberileht
2 tk Vürtsitera
3 tk Pipratera
Sool
JUURDE
8 paari Viini vorst
100 g Supinuudlid
Murulauk
1. Pese liha ja pane 3–4 liitri külma veega tulele. Lase keema ning eemalda tekkiv vaht. Lisa maitseained, kooritud köögiviljad ja keeda vaiksel tulel 2,5 tundi. Seejärel lase üle öö külmas seista.

2. Järgmisel päeval eralda puljongilt rasv. Lõika liha ja juurvili kuubikuteks ning lisa uuesti puljongile. Soojenda supp enne serveerimist üles ja viimistle maitse. Vorstid võid lisada kas tükkidena või tervena ning vastavalt soovile need enne supile lisamist kuumutada või kuumutada supiga koos.

3. Nuudlid keeda eraldi soolakas vees al dente ja maitsesta hakitud murulauguga. Serveerides tõsta taldrikusse kõigepealt murulauguga nuudleid ja siis suppi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes