Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sitsiiliapärane lihapada

Argitoidud

Sitsiiliapärane lihapada

Lia Virkus Jõulud meil ja mujal
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev pajaroog lamba-, kitse- või veiselihast on iga sitsiillase jõululaual aukohal.
üle 60 min

20 minutit + 1,5 tundi ahjus

Retsept
portsjonile
2 kg Lamba-, kitse- või veiseliha
100 g Nisujahu
2 dl Valge vein
2 tk Sibul
4 tk Tomat
3 tk Loorberileht
3 tk Rosmariinioks
7 tk Salveileht
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
1. Lõika liha suuremat sorti kuubikuteks. Maitsesta lihatükid soola-pipraga ning veereta neid jahus. Pane pannile 2–3 sl oliiviõli ja pruunista lihatükid. Lisa pruunistatud lihale valge vein ja lase sel kuumeneda.

2. Seejärel tõsta liha koos vedelikuga malmpotti. Pane sinna ka sektoriteks lõigatud kooritud sibulad ja tomatid ning maitseandjad. Küpseta 180kraadises ahjus kaane all 1,5 tundi või kuni liha on pehme. Serveeri koos ahjukartulitega.



Hea teada!

Sama hea hautise saad ka veiselihaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes