Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vahemerehõnguline krevetipasta

Argitoidud

Vahemerehõnguline krevetipasta

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Maitserikas roog valmib lihtsalt ja kiirelt! Kutsu sõbrad külla ja nautige koos.

20-40 min

Retsept
portsjonile
140 g Päikesekuivatatud tomatid õlis
4 tk Küüslauguküüs
500 g Krevetid
1 tl Jahvatatud paprika
1 tl Tšillihelbed
1 tl Kuivatatud basiilik
200 g Parmesan
Jahvatatud meresool
1 punt Värske basiilik
250 g Meelepärased makaronid
1. Kuumuta pannil päikesekuivatatud tomatid koos peenelt hakitud küüslauguga.

2. Lisa pannile jääs krevetid. Lase neil veidi sulada, maitsesta segu soola ja jahvatatud paprikaga ning pruunista umbes 2 minutit.

3. Lisa pannile ka tšillihelbed ja kuivatatud basiilik. Tõsta korraks kuumust ja alanda siis madalaks. Lisa enamik parmesanist ja sega, kuni see on sulanud. Tõsta pann tulelt ja maitsesta krevette soovi korral soolaga.

4. Keeda samal ajal makaronid.

5. Sega makaronid ja kaste kokku ning serveeri parmesani ja basiilikuga!

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga