Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kuum valge šokolaad

Argitoidud

Kuum valge šokolaad

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Jook on ideaalne vaheldus kakaole ja sobib hästi külma sügisõhtusse.
kuni 20 min
Gluteenivaba
Retsept
portsjonile
150 g Valge šokolaad
0.5 l Piim 3,5%
200 ml Rõõsk koor 35%
1 spl Suhkur
1 tl Vanilliektrakt
Kaneel ja muskaatpähkel
1. Tükelda või haki šokolaad jämedalt.

2. Kuumuta piima ja valget šokolaadi madalal tulel ning pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud.

3. Vahusta vahukoor suhkruga.

4. Sega piima-šokolaadisegusse vanilliekstrakt, jaga kuum šokolaad tassidesse ning kata vahukoorega.

5. Kaunista vähese kaneeli ja riivitud muskaatpähkliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes