Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tapenade ehk oliivimääre

Argitoidud

Tapenade ehk oliivimääre

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Kui köögis istuvad ootamatud külalised, saad selle määrde kiirelt kokku suristada. Kõik kiidavad!

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
160 g Rohelised kivideta oliivid
160 g Mustad kivideta oliivid
2 spl Kapparid
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Väike sidrun
5 spl Külmpressitud oliiviõli
1. Loputa oliive ja kappareid voolava vee all.

2. Puhasta küüslauguküüned. Pigista sidrunist mahl.

3. Pane kõik määrde koostisosad köögikombaini või kannmikserisse ja töötle ühtlaseks. Soovi korral lisa pisut soola, kuid maitse enne – võib-olla on määre juba piisavalt soolane.

4. Tõsta segu topsi ja serveeri kohe koos krõbedate tšipside, ciabatta või riisist galette'iga. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke