Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Peedisupp punase kapsa ja hakklihaga

Argitoidud

Peedisupp punase kapsa ja hakklihaga

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiire ja lihtne supp ei jää maitselt üldse alla klassikalisele boršile. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Hakkliha
1 spl Oliiviõli praadimiseks
1 tk Sibul
1 tk Porgand
300 g Punane kapsas
4 tk Kartul
300 g Keedupeet
Sool
Suhkur
Must pipar
3 spl Valge veiniäädikas
SERVEERIMISEKS
Hakitud värske maitseroheline
1 Pruunista suure poti põhjas kuumas õlis hakkliha umbes 2–3 minutit. Lisa hakitud sibul, jämedalt riivitud porgand ja ribastatud punane kapsas. Sega läbi ja maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta 2–3 minutit ja vala siis peale nii palju kuuma vett, et see katab köögiviljad. Kuumuta keemiseni ja lisa seejärel kartulikuubikud. Keeda 5 minutit.

2 Riivi keedetud peet ja lisa see supile.

3 Keeda, kuni kõik ained on pehmed, seejärel viimistle maitset soola, suhkru ja veiniäädikaga. Serveerides puista peale hakitud maitserohelist.



HEA TEADA!
Punase kapsa asemel võid kasutada supis ka hautatud hapukapsast. Lisa see samaaegselt riivitud peediga. Viimasel juhul jäta veiniäädikas lisamata, hapukapsal maitset niigi juba omajagu.

KOMMENTAARID

11.jaan 2018 11:18
Väga mõnus tummine supp...
Keitlin 10.jaan 2018 13:08
Väga hea tuli välja.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga