Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suitsukalasalat

Argitoidud

Suitsukalasalat

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Isesuitsutatud kala maitseb muidugi selles nõukanostalgilises salatis parim, suitsumaitse on siis tugevam. Kindlasti saab valida ka poes müüdavate suitsukalade vahel – eri kaladega jääb maitse üsna erinev.
Retsept
portsjonile
500 g Meelepärane kuumsuitsukala (räim, ahven, tursk, lest)
1 tk Punane sibul
3 tk Keedetud muna
1 dl Hapukoor
1.5 dl Majonees
Sool
Soovi korral sidrunpipar
Puhasta ja tükelda kala, haki sibul, tükelda munad. Sega kokku hapukoore ja majoneesiga, maitsesta soola ja vajadusel ka sidrunipipraga. Omasuitsutatud kala puhul vajad maitseks vaid soola.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga