Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanavokk rosmariini ja sidruniga

Argitoidud

Kanavokk rosmariini ja sidruniga

Mari-Liis Ilover Tervis Pluss
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Retsept
portsjonile
50 g Täisterariis
300 ml Vesi
1 tk Broilerifilee
1 spl Rapsiõli
100 g Brokoliõisikud
Sool
1 spl Pealeraputamiseks seesamiseemned
1 tl Sojakaste, gluteenivaba
MARINAAD
1 tk Küüslauguküüs
1 tk Rosmariinioks
1 tl Oliiviõli
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
Must pipar
1 spl Sojakaste, gluteenivaba
1. Pese riis. Kuumuta vesi vähese soolaga keema. Puista riis vette ja keeda 15–20 minutit nõrgal kuumusel kaane all, seejärel sega kahvliga sõmeraks.

2. Kuni riis keeb, tegele kanaga. Lõika broilerifilee tükkideks. Purusta küüslauguküüs läbi pressi või riivi, haki rosmariin. Sega omavahel kõik marinaadiained ja vala kanale. Sega korralikult läbi, nii et kõik kanatükid oleksid marinaadiga kaetud. Lase 10 minutit maitsestuda.

3. Kuumuta vokkpannil rapsiõli. Lisa kanatükid ja voki umbes 5 minutit, kuni need on küpsed. Lisa brokoliõisikud ja sojakaste, voki veel paar minutit. Brokoli peab jääma kergelt krõmps. Raputa peale seesamiseemned. Söö kohe kuumalt koos riisiga.

KOMMENTAARID

K 26.märts 2018 00:07
Tavaline sojakaste ei ole gluteenivaba, tuleb vaadata glut.-vaba kastet.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga