Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Õhuline riisivaht õunaga

Argitoidud

Õhuline riisivaht õunaga

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Keedetud riis vanillivahuse koore ja hapuka õunamoosiga sobib hästi kiireks magustoiduks või vahel ka hommikusöögiks. Ekstra kiirelt valmib maius eelmisest päevast järelejäänud keedetud riisiga!
Retsept
portsjonile
1 dl Riis (või 2 dl keedetud riisi)
2 dl Rõõsk koor 35%
1 tl Suhkur
2 dl Hapukas (omakeedetud) õunamoos
2 tl Vanillsuhkur
0.5 tl Kaunistuseks soovi korral kaneel
1 Keeda riis rohkes vees pehmeks, lase jahtuda.

2 Vahusta koor suhkrutega, sega moosiga ning seejärel jahtunud riisiga.

3 Jaga klaasidesse ja kaunista soovi korral  kaneeliga. Tõsta serveerimiseni külma.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga