Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Punane räimesupp laimiga

Argitoidud

Punane räimesupp laimiga

Lia Virkus pilt DSC_1896
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne, kerge ja maitsekas argiõhtusupp. Kui kasutad maitsestamata tomatihoidist, lisa supile ka maitse elavdamiseks kuivatatud basiilikut ja punet.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 dl Kala- või köögiviljapuljong
400 g Ürtidega maitsestatud purustatud tomat
2 tk Kartul
1 tk Porgand
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
300 g Räimefilee
Sool
Hakitud till
1. Koori kartulid ja porgand, tükelda kuubikuteks. Keeda puljongis porgandit 2 minutit, lisa tomatihoidis ja  kartulikuubikud.

2. Keeda veel 5-7 minutit. Lõika räimefileed kääridega tükkideks ja lisa supisse koos purustatud küüslauguga, lase minuti jagu veel keeda.

3. Maitsesta vajadusel veel soola, sutsukese suhkru ja musta pipraga. Pressi maitseks laimist pressitud mahl. Tõsta supp taldrikutesse ja puista peale hakitud tilli. 

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana