Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Toorjuustuga täidetud räimekoogid kapparikastmega

Argitoidud

Toorjuustuga täidetud räimekoogid kapparikastmega

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kergelt valmiv õhtusöök. Naudi koos keedetud kartulitega või omaette roana.
Retsept
portsjonile
500 g Räimefilee
1 dl Täisterarukkijahu
Praadimiseks õli või õli pooleks võiga
TÄIDIS
1 dl Hakitud till ja murulauk
200 g Maitsestamata toorjuust
1 tl Sidrunipipar
KASTE
200 g Hapukoor
Sool
Hakitud värske till
3 spl Hakitud kapparid
1. Lao fileed küpsetuspaberiga kaetud töölauale, nahaga külg allpool.

2. Sega toasoe toorjuust hakitud ürtide ja sidrunipipraga. Kata pooled fileed toorjuustuseguga ja vajuta peale suuruselt sobiv räimefilee.

3. Paneeri räimekoogid rukkijahus ja prae mõlemalt poolt pruuniks või küpseta ahjus 200 kraadi juures 8-10 minutit. Sega kokku kaste ja serveeri.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool