Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Muffinid hakkliha, juustu ja ürtidega

Argitoidud

Muffinid hakkliha, juustu ja ürtidega

Andra Kalda Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Andra Kalda
Pealt krõbeda koorega, aga seest mahlased ja pehmed ka järgmisel päeval. Siinkohal on lastel võimalik tutvust teha erinevate maitsetaimedega, mis muffinitele olulise maitse annavad.
Retsept
250 g Veise- ja seahkkliha segu
10 cm jupp Porru
1 tl Sool
Must pipar
100 g Juust
2 peotäit Maitseroheline (tüümian, majoraan, pune, basiilik vms)
2 tk Muna
150 g Maitsestamata jogurt
1 tl Küpsetuspulber
2 dl Nisujahu
0.3 dl Õli
6 suurt või 10 tavalist muffinit

1. Haki porru ja prae pannil koos hakklihaga. Maitsesta soola ja pipraga. Riivi juust ja haki ürdid.

2. Sega kõik koostisained omavahel kokku, vala küpsetuspaberiga vooderdatud muffinivormi pesadesse ja küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. Lase u 20 minutit jahtuda ja taheneda.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes