Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kohafilee parmesani-võikastmes

Argitoidud

Kohafilee parmesani-võikastmes

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Mahlane kala koos küüslaugu ja parmesaniga on suurepärane kergeks õhtueineks. See maitseb ka lastele.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Suur kohafilee
Oliiviõli
80 g Riivitud parmesan
Serveerimiseks petersell ja sidruniviilud
Sool
Must pipar
KASTE
2 tl Või
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 küüs Küüslauk
1. Aseta filee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri kergelt üle küpsetamiseks mõeldud oliiviõli või võiga.

2. Kastme tegemiseks sega sulavõi sidrunimahla ja peeneks hakitud küüslauguga. Määri fileesid kastmega mõlemalt poolt. Maitsesta kala soola ja pipraga.

3. Küpseta kala 180kraadises ahjus 10 minutit ja keera siis ümber. Kata kala parmesaniga ja küpseta veel 5 minutit.

4. Serveeri kala koos värskelt hakitud peterselli, sidruniviilude ja meelepärase kõrvalroaga.

HEA TEADA!
Samamoodi võid maitsestada ja küpsetada ka teisi valgeid kalu!

KOMMENTAARID

Piret 20.märts 2018 16:10
Kindlasti õhtul proovin!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana