Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hiinapärane kurgisalat

Argitoidud

Hiinapärane kurgisalat

Lia Virkus Tervisele pai
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See kurgisalat on väga hea, kui pead lugu ohtrast küüslaugust. Salati võiks tunnike varem valmis teha ja külmikusse söögiaega ootama panna. Siis tuleb sellest üks hästi mõnus külm krõmps amps.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
5 tk Väike kurk (800 g)
KASTE
1 tl Sool
2 tl Suhkur
2 spl Riisi- või õunaäädikas
1 spl Seesamiõli
0.5 tk Punane tšillipipar
4 tk Küüslauguküüs
1 tl Köögiviljapuljongi pulber
Sega kokku kastmeained, jäta ootele. Tükelda kurk kuubikuteks ja sega kastmega, tõsta tunniks külma maitsestuma. Hiinlased löövad kurgi enne lapikuks – panevad lavakurgi kahe lõikelaua vahele ja annavad lihahaamriga paar mõnusat obadust. Piisab ka raske lihanoaga lajatamisest, et mahlad lahti lüüa.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes