Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pastaroog kana, peekoni ja päikesekuivatatud tomatitega

Argitoidud

Pastaroog kana, peekoni ja päikesekuivatatud tomatitega

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Mõnusalt tummine roog täidab hästi kõhtu ja viib ka keele alla!

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Makaronid
2 tk Kanafilee
Oliiviõli praadimiseks
150 g Peekoniviilud
2 tk Küüslauguküüs
100 g Päikesekuivatatud tomatid
250 ml Rõõsk koor 35%
200 g Parmesan
300 g Kirsstomatid
Sool
Must pipar
Roheline kaunistuseks
1. Keeda makarone vastavalt pakil toodud juhendile.

2. Tükelda kanafilee. Koori ja haki küüslauk peeneks.

3. Pruunista kuumal pannil kuumas oliiviõlis kanafileed mõlemalt poolt. Alanda kuumust ja küpseta liha läbi, lisades paar minutit enne valmimist pannile ka peekoni. Veidi enne tulelt võtmist lisa kanale ka küüslauk ja päikesekuivatatud tomatid. Kuumuta neid veidi ja lisa siis pannile ka koor, pool parmesanikogusest ja kirsstomatid.

4. Kuumuta kastet paar minutit, lisa pannile makaronid ja sega kõik kokku. Kaunista roog parmesani ja maitserohelisega!

HEA TEADA!
Roog maitseb hästi ka ilma lihata!

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga