Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tatraroog oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega

Argitoidud

Tatraroog oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Kevadiselt roheline roog on tervislik ja maitsev. Seda on ka äärmiselt lihtne valmistada.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 jupp Porru
100 g Päikesekuivatatud tomatid
150 g Kirsstomatid
Oliiviõli
450 g Keedetud tatar
Meelepärane roheline salat
0.5 tassi Rohelised oliivid
2 tk Roheline sibul
1. Haki või viiluta peenelt porrulauk, haki päikesekuivatatud tomatid ja poolita kirsstomatid. Kuumuta neid veidi oliiviõlis. Sega sisse ka tatar.

2. Laota meelepärane roheline salat vaagnale. Tõsta salatile tatar ja poolitatud oliivid ning puista kõik üle hakitud rohelise sibulaga. Serveeri rooga kohe!

HEA TEADA!
Tatraroog maitseb hästi koos hapukoorega. Kui soovid toekamat einet, lisa tatrale ka peekonit!

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga