Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Parmesanikeerud anšoovisega

Kõige paremad on need küpsised samal päeval. Hiljem võid panna keerud enne söömist rösteri peale sooja või korraks ahju torgata.
Retsept
500 g Lehttainas
1 tk Muna
125 g Parmesan
100 g Anšoovised
umbes 30 tk

1. Rulli tainas lahti ja määri lahtiklopitud munaga. Püreesta anšoovised sauseguriga ja riivi parmesan peeneks.

2. Määri pool anšoovisepastast tainale ja raputa pool juustust ka peale. Murra tainas pooleks ja rulli umbes 0,5 sentimeetri paksuseks. Määri taas muna ja anšoovisepastaga ning raputa juustu ka peale. Voldi uuesti kokku, määri veel munaga ja rulli õhukeseks. Lõika 1 sentimeetri laiused ribad, keera krussi ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta 210 kraadi juures umbes 10-15 minutit, kuni keerud on kuldpruunid. Kui juust kipub alt kõrbema, võid keerud küpsetamise ajal ringi keerata.

4. Keegi ei aima mingit kahtlast kala, lihtsalt mõnusalt soolavürtsine värk.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga