Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rabarberikissell

Argitoidud

Rabarberikissell

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kevadiselt kerget magustoitu serveeri kausikestest vahukoore või toorjuustu-vahukoorekreemiga. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Rabarberid
500 ml Vesi
1 dl Suhkur
2 tl Vanillsuhkur
5 spl Maisitärklis
200 ml Serveerimiseks Rõõsk koor 35%
1 tl Vanillsuhkur
VTükelda pestud rabarberid, keeda vee ja suhkruga pehmeks, umbes 5 minutit. Lisa 3-4 sl külmas vees lahustatud tärklis. Kuumuta segades keemiseni, kuni kissell pakseneb. Lase natuke jahtuda ja tõsta kausikestesse. Vahusta koor vanillsuhkruga ja serveeri koos jahtunud kisseliga.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga