Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sealiha aprikooside ja tomatitega

Argitoidud

Sealiha aprikooside ja tomatitega

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Toekas liharoog valmib sea sisefileega valmistatuna üsna kiiresti. Maheda puuviljase mekiga kastme juurde sobib pakkuda pastat või riisi, aprikooside asemel võib proovida ka nektariine või virsikuid.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
6 tk Keskmine aprikoos
2 tk Tomat
2 tk Salveileht
500 g Seasisefilee
320 g Meelepärased nuudlid
2 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
2 dl Kohvikoor
1. Poolita aprikoosid, eemalda kivid ja lõika sektoriteks. Lõika tomatid kuubikuteks ja haki salveilehed.

2. Lõika seafilee õhukesteks viiludeks, prae pannil õlis kummaltki poolt kuldpruuniks ja maitsesta soola-pipraga. Tõsta pannilt ja hoia soolas.

3. Pane pasta keema.

4. Pane pannile aprikoosid ja tomatid, lisa salvei ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla pannile kohvikoor ja kuumuta läbi. Pane liha koos välja valgunud mahladega pannile tagasi ja hauta ca 5-6 minutit. Viimistle maitse.
Nõruta pasta ja serveeri kastme juurde.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes