Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Broilerisüdame-juurviljahautis

Argitoidud

Broilerisüdame-juurviljahautis

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koduselt lihtne roog, milles broilerisüdamed on koos juurviljadega pehmeks haudunud. Lisaks on see ka hinnalt üsna soodne.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Külmutatud broilerisüdamed
Õli praadimiseks
1 tk Sibul
300 g Kaalikas
200 g Juurseller
2 spl Kikerherne- või nisujahu
3 dl Vesi või puljong
1 dl Tomatipasta
3 spl Hapukoor
Hakitud petersell
Sool
Must pipar
3 spl Magus tšillikaste
1. Poolita broilerisüdamed, pese ja kuivata majapidamispaberiga. Koori kaalikas ja juurseller, lõika kuubikuteks.

2. Pruunista südamed pannil õlis. Lisa hakitud sibul ja kuubikuteks lõigatud kaalikas ning juurseller. Pruunista 2-3 minutit. Puista peale jahu, kuumuta läbi ja lisa vesi või puljong. Hauta kaane all 15 minutit.

3. Lisa tomatipasta ja tšillikaste ning maitsesta soola ja pipraga. Raputa hulka hakitud peterselli. Hauta kuni kaalikas on pehme. Lisa hapukoor ja timmi maitse soola ja pipraga sobivaks.

Serveeri keedetud riisi või kartuliga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga